У дома > Новини > Индустриални новини

Изберете павилион за самообслужване, за да подобрите изживяването на клиентите

2021-06-15

Съвременната кетъринг индустрия процъфтява и разнообразие от различни кетъринг модели могат да бъдат изпитани във всекидневния живот. Когато клиентите изберат да вечерят, те също обръщат повече внимание на режима на хранене, особено някои ресторанти с по-ново усещане за технология са станали първият избор на клиентите. Някои ресторанти ще използватПавилион за самообслужване в ресторантили броячи за визуална проверка, за да съответстват на режима на хранене, за да осигурят на клиентите по-добро изживяване за хранене.
Независимо дали търговецът избира aПавилион за самообслужване в ресторантили визуален брояч за плащане, е необходимо да се вземе предвид режимът за избор на храна в магазина. Днес ще ви говоря за приложимите сценарии за избор на машина за самообслужване, за да могат търговците да разберат по-добре продуктите. TheПавилион за самообслужване в ресторант  is mainly a self-service mode, and customers can reduce the time of ordering and queuing for settlement through the Павилион за самообслужване в ресторант. And the self-service ordering machine used by customers can clearly understand the dishes in the restaurant, including new product recommendations, set menus or popular dishes, etc., compared to traditional restaurants relying on menus to choose more convenient, but also allows customers Have a sense of participation.
Клиентите, които изберат да използватПавилион за самообслужване в ресторантможе директно да уреди плащането след избиране на хранене, без да чака ръчно сетълмент. По този начин времето в целия процес на поръчка може да бъде намалено и дори менюто на клиента може да бъде изпратено директно към задния кухненски принтер, спестявайки времето за ръчно доставяне на менюто. Разбира се, този начин на използване на машината за самообслужване е подходящ не само за ресторанти, но може да се използва и в различни сценарии като магазини за млечен чай, вегетариански магазини и пекарни.
В сценариите за кандидатстване на машини за самообслужване, нашата компания има богат опит в приложните решения. Изберете нашата машина за самообслужване, за да подобрите изживяването на клиентите. Нека кетъринг индустрията и интелигентните устройства имат по-добри приложения, създават добра точка за продажба на бизнеса и създават по-добра кетъринг среда.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept