У дома > Новини > Индустриални новини

Машина за самообслужване на поръчки + лицево плащане, изпробвайте нов режим на поръчка и сетълмент

2021-06-30

Тъй като плащането лице в лице започна да навлиза в нашето ежедневие, ние се запознахме с този нов и удобен модел на плащане. Нашата компания също така обръща внимание на новата комбинация от лицево плащане и кетъринг индустрията, а след това пусна нов модел намашина за самообслужване за поръчки+ лицево плащане. Днес ще взема всички да изпитат най-новия опит намашина за самообслужване за поръчки+ лицево плащане.

Theмашина за самообслужване за поръчкиis the self-service ordering equipment that we often see in some chain restaurants in our daily life. The машина за самообслужване за поръчки is the first choice for customers to order self-service. It is very convenient. You do not need to wait for manual service, and you can order self-service without waiting in line. Moreover, customers can directly use mobile phones, bank cards and other payment methods to make payments, making the process easier. However, with the development of face-swiping payment, we can now directly use face-swiping to pay in many places in our lives, even without having to take out the mobile phone. With Fangpai’s new model of машина за самообслужване за поръчки+ face payment, customers can also experience this brand new ordering and settlement mode in restaurants.
Този нов модел на поръчки и сетълменти е по-близо до потребителските навици на сегашните потребителски групи, тъй като повечето от потребителските групи са предимно млади хора и всеки харесва по-иновативни методи на плащане. Освен това прилагането на лицево плащане на машината за самообслужване на хранителни продукти може да ускори ефективността на поръчките и сетълмента на клиентите на машината за самообслужване на хранителни продукти и да намали времето на опашката.
Theмашина за самообслужване за поръчки+ лицево плащане, ни накара да изпитаме нов режим на поръчка и сетълмент. Този нов метод е по-удобен, намалява процеса на поръчка и сетълмент, подобрява се цялостната ефективност и е по-привлекателно за всеки да дойде и да изпита.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept